NPC-kehonrakentaja Bostin Loyd läimäisee NPC:tä suuresta pro-korttimäärästä, joita on annettu kilpailijoille, kirjoittaa evolutionofbodybuilding.net sivuillaan.

Bostin Loyd ei ole hiljaa mitä tulee kiistanalaisiin asioihin ja me pidämme siitä. Kaikki eivät ole samaa mieltä Bostinin kanssa, mutta hänen viimeisimmät kommentit Pro-korttien jakamisesta 2018 NPC Universe -kilpailuissa ovat täyttä asiaa.

120 kappaletta pro-kortteja annettiin eri sarjoissa viime viikonloppuna pidetyissä 2018 NPC Universe -kilpailuissa. Bostin ja monet muut lajia läheltä seuraavat ovat huomanneet tämän muutoksen muutaman vuoden aikana. Bostin myös tuo esiin ns. crossoversien eli kahdessa lajissa kilpailevien tilanteen.

Bodybuilding overall -voittaja Kyle Kirvay voitti nimittäin myös classic physique -sarjan. Miksi ylipäätään pidetään classic physique -sarjaa, jos kerran kehonrakentajan annetaan voittaa tässä sarjassa? Tämä oli hyvä pointti Bostinilta. Miten näitä sarjoja voi erottaa, jos kerran voittaja voi olla sama kaveri (katso pistetaulukot alta).

Evolutionofbodybuilding.net on puhunut tästä ongelmasta jo aikaisemminkin.

Tässä mitä Bostin Loyd sanoi itse:

Yli 120 pro-korttia annettiin kahdessa päivässä NPC Universessa… kehionrakennuksen overall-voittaja voitti myös men’s physique -sarjan… en oikein tiedä miten tämä voi olla mahdollista, kun kerran niissä haetaan erillaista lookia… ymmärrän kyllä, että joku kundi kokeilee paikallisessa kilpailussa, kumpi laji sopii hänelle paremmin, mutta ammattilaiskarsinnassa se on hullua.

Minun mielestäni 90 % henkilöistä, jotka kilpailevat, tekevät tätä pelkästään koska haluavat tunnustusta sosiaalisessa mediassa – ensimmäinen asia mitä he tekevät tullessaan pois lavalta on mennä Instagramiin ja nimetä tili ”se-ja-se-pro”. Ymmärrän, että se titteli laitettaisiin bioon, koska joillekin se on valtava asia ja saavutus, mutta kun vaihdat sukunimesi ja laitat tilalle IFBB PRO, niin alat vaikuttamaan egoistiselta idiootilta… ja jos annetaan vanhojen pierujen saada pro-kortti, jotta he voisivat kilpailla masters pro-kilpailussa, jotta heidän kilpailu-uransa vielä päättyisi.

Mitä järkeä on siirtyä ammattilaiseksi ja olla kilpailun viimeisessä vertailussa eikä kukaan edes katsokaan sinua, koska ollaan rehellisiä, nämä masters-ikäiset eivät voi enää mitään nuoremmilleen, jotka ovat uransa huipulla… kaikista masters-kilpailijoista, joita tunnen, vain kaksi ovat sijoittuneet kohtuullisesti pro-kisoissa, John Meadows ja Josh Wade ja nämä kaverit olisivat helposti voineet päästä ammattilaiseksi yleisen sarjan mestaruuskilpailuissakin… nämä vanhat ukot voivat olla iloisia siitä, että saivat pro-kortin, mutta kun totuus iskee ja heidät jätetään kuin rukkanen.. mutta hei mitä Pro League välittää kun kaiken maailman Benjaminit voittavat pro-kortteja JOKA VUOSI!!! Te (Pro League) teette heistä rikkaita vain sosiaalisessa mediassa… kohta jokainen top5 -kilpailija on päässyt ammattilaiseksi ja todelliset bodybuildingsoturit kyllästyvät näihin instakuuluisuuksiin, jotka nousevat lavalle löysin persein LOL – Bostin Loyd 

TAKAISIN ETUSIVULLE =>