Muscular Development -lehti (4/2018) kertoi, että Ronnie Colemanin piti myydä useita luksusautoja perustaessaan Ronnie Coleman Signature Series -lisäravinnesarjaa. Sen jälkeen Ronnie on ostanut taas uusia autoja. MD kysyi, onko hän ostanut itselleen ns. palkintoau.
Tuo on totta”, Coleman myönsi. ”Myin Hummerin, Bentleyn and Mersuni saadakseni starttirahaa firmani rahoittamiseen. Pidin kyllä Escaladen ja nyt minulla on kaksi sellaista. Uusin on 2017 Platinum Edition, kaikilla varusteilla. Palkintoautoni on 2013 vuosimallinen Rolls-Royce Silver Ghost, jinka ostin vuosi sitten. Sillä oli ajettu 18.000 mailia ja nyt siinä on mittarissa 19.000 malia. Näiden luksusautojen juttu on siinä, ettei niillä voi ajaa kovin paljon, muuten ne menettävät arvonsa. Kun myin uutena ostamani Bentleyn, joka oli minulla 5-6 vuotta, olin ajanut sillä vain 4.000 mailia. Tällaisia replique de rolex autoja ei ole tehty joka päivä ajattavaksi. Siksi minulla on Escalade”.
Tulee vain mieleen miten hyviä sijoituskohteita autot yleensä ovat? Ehkä auto, joka on todella harvinainen, voi olla sijoituskohde, mutta Rolls-Royce 2013 tai Bentley eivät ole sellaisia…

 

Lue vanhempia uutisia=>