Evolutionofbodybuilding.net kertoo, kuinka kehonrakennuslegenda Robby Robinson on reagoinut viime aikojen tapahtumiin ammattilaiskehonrakennuksessa.

Lue alkuperäinen Evolutionofbodybuilding.net -juttu tästä.

Robby Robinsonilla on aina ollut hyvin äänekkäitä mielipiteitä, kun puhutaan kehonrakennuksen kulta-ajoista 1970-luvulla ja nykykehonrakennuksesta. Toinen legenda, joka myös on puhunut paljon asiasta, on Mr. Olympia 1983 Samir Bannout.

Viimeisimmässä Facebook -postauksessa Robby Robinson heittää paljon rankkaa kommenttia, joka on suunnattu IFBB Pro Leaguelle.

Tässä Robbyn kommentit sanasta sanaan:

“KEHONRAKENNUKSEN LOPPU”

RAKASTAN BODYBUILDINGIA. MUTTA SE ON KUIN LOPETETTU VILLIELÄIN. NIILLÄ IHMISILLÄ, JOILLA ON OLLUT VUOSIA VALTAA JA VOIMAA… ..OVAT RAISKANNEET, JA KÄYTTÄNEET LOPPUUN. $$$$$$$$$$$$. AHNEUS ON REHOITTANUT. ARNOLD CLASSICISSA MYYTIIN TÄNÄ VUONNA VÄHEMMÄN NÄYTTELYTILAA. RAHAPALKINNOT OLIVAT PIENEMMÄT.. OLYMPIAN RAHAPALKINNOT TULEVAT MYÖS PUTOAMAAN. NYKYÄÄN KUKAAN EI HALUA OLLA MISSÄÄN TEKEMISISSÄ BODYBUILDINGIN KANSSA. SAIN KIRJEEN, JOSSA SANOTTIIN ETTEI KUKAAN HALUA NÄHDÄ LIHAKSIKKAITA JA MALLIKKAITA KEHOJA. EN USKO TÄHÄN. MUTTA TÄMÄ ON SANA SUORAAN MÄEN PÄÄLTÄ.
RR


Kun luet tämän viestin, näet että Robbyn tarkoittaa niitä ihmisiä, jotka järjestävät kilpailuja. Hän osoittaa kohti IFBB Pro Leagueta, kuten Mr. Olympia- ja Arnold Classic- kilpailuja. Robby uskoo, että kilpailun järjestäjät ovat “raiskanneet” ja “käyttäneet lajin loppuun” saadakseen rahaa.

Robby tarkoittaa, että 2018 Arnold Classic Ohio -kilpailun palkintoraha oli pienempi kuin aiemmin, ja hän viittaa myös siihen, että vuoden 2018 Mr. Olympiassa on vähemmän palkintorahaa voittajille. Mr. Olympian palkintorahaa ei ole julkistettu, vaikka tapahtumaan on enää 16 viikkoa jäljellä.

Toinen seikka, jota Robby ei maininnut, on se, että osallistuuko Dwayne “The Rock” Johnson jälleen tuotantoyksikkönsä kanssa järjestelyihin vuonna 2018?

Robby on ilmoittanut saaneensa kirjeen, jossa todetaan, että fanit eivät halua enää nähdä hardcore-kehonrakentajia. Robby ilmoitti, että hän ei usko tätä, mutta hän sanoo, että tämä tulee ”kukkulan päältä”.

Suuri kysymys, kuka on se henkilö, joka lähetti hänelle tämän sähköpostin? Olemme ottaneet yhteyttä eri lähteisiin selvittääksemme mistä tämä kirje on peräisin.

Robby: SAIN EILEN SÄHKÖPOSTIN. UUSI IFBB EDISTÄÄ AINOASTAAN CLASSIC-PHYSIQUETA, JOKA ON UUSI KEHONRAKENNUS.

Uuden IFBB:n osalta Robby viittaa todennäköisesti IFBB Physique America -liittoon, joka on USA:ssa IFBB:n uusi jäsenjärjestö. Tiedetään, että Robby on mukana IFBB Physique Americassa, jota johtaa Wayne DeMilia.

Evolutionofleshbuilding.net on seurannut tiiviisti erilaisia ​​kehonrakennuksen muutoksia varsinkin IFBB Internationalin ja NPC / IFBB Pro Leaguen välisen eron jälkeen.

IFBB International ja IFBB Elite Pro eivät mitenkään halua poistaa kehonrakennusta. Mitä he haluavat, on poistaa sellaisia kilpailijoita, joilla on paksu keskivartalo ja jotka tuhoavat klassisen kehonrakentajan linjat. Fysiikoilla, jotka eivät ole esteettisiä, ei ole paikkaa kehonrakennuksessa.

IFBB haluaa tuoda klassisen ilmeen takaisin kehonrakennukseen, kuten se oli vielä 70-luvulta 90-luvulle. Fysiikoita, jotka ovat linjakkaita, joilla on tiukat keskivartalot ja jotka ovat hyvässä kunnossa. Tämä todennäköisesti tarkoittaa sitä, että verrattuna IFBB:n ja IFBB Elite Pro -kehonrakentajia, nämä ovat hiukan pienempiä, mutta heillä on esteettisesti miellyttävämmät fysiikat.

Se on totta, että bikini ja men’s physique- sarjat ovat tulleet erittäin suosituiksi, mutta kehonrakennus elää ja on hyvin esillä kaikissa IFBB- ja IFBB Elite Pro -kilpailuissa.

Me näemme trendin muissa liitoissa, jossa voittaakseen hallitsevan mestarin kilpailijan täytyy olla isompi, ja valitettavasti jotkut tuomarit hyväksyvät tämän seikan. Tämä tuhoaa urheilun ja se vie pois faneja. Siksi classic physique ja classic bodybuilding ovat alkaneet saada parempaa arvostusta. Myös monet avoimen luokan kilpailijat menevät classic physique-luokkaan, kuten se äskettäin todistettiin IFBB Pro Leaguen New York Pro -kilpailussa, jossa Regan Grimes kilpaili classic physique -sarjassa.

Robby Robinson jatkaa kommentteja, kun häneltä kysyttiin 2018 New York Pro:sta, ja hänen vastauksensa oli hyvin järkyttävää:


Robby periaatteessa sanoo, että jos et treenaa tietyissä New Yorkin saleilla, sinulla ei ole mahdollisuutta voittaa. Tämä ei varmastikaan ole totta, koska kilpailun voitti Englannin Nathan De Asha, joka voitti New Yorkin Juan Morelin.

On myös huomioitava, että IFBB:n päätuomari Steve Weinberger järjestää tämän kilpailun New Yorkissa. Steve ja hänen vaimonsa Bev Francis omistavat Bev Francis Powerhouse -kuntosalin New Yorkissa, ja tiedetään, että useat kilpailijat, jotka kilpailevat New York Pro -kilpailussa treenaavat heidän salillaan.

Tämä voisi olla se mihin Robby viittaa. Mutta taas, Juan Morel, joka treenaa säännöllisesti Steven kuntosalilla New Yorkissa, hävisi Nathanille, joka on kotoisin Englannista.

Robby totesi myös, että kilpailun järjestäjät eivät välitä urheilijoiden terveydestä, vaan he välittävät vain rahasta. Voi olla, että näissä lausunnoissa Robby viittaa tiettyyn tapahtumaan, joka tapahtui viime vuosina, mutta oikeudenmukaisuuden vuoksi tämä olisi pois järjestäjiltä. Jokaisen kilpailun järjestäjän / promoottorin tärkein velvollisuus on poistaa kilpailija lavalta, jos kilpailijat eivät ole terveitä ja kilpailijat saavat lääkärin valvomaan kilpailua.

Lopuksi, niin lyhyessä postauksessa Robby on paljastanut useita kiistanalaisia ​​tosiasioita, jotka tapahtuvat kehonrakennuksessa, pääasiassa IFBB Pro Leaguen puolesta. Voiko IFBB Pro League vastata tähän? Meidän on odotettava ja katsottava mitä tapahtuu.

Pidämme sinut ajan tasalla kaikista tämän tarinan uusista yksityiskohdista.

 

 

 

Lue vanhempia uutisia=>