Evolutionofbodybuilding.net kertoi, että viimeisimmässä FLEX-lehden numerossa Robin Chang esitteli uuden metodin miten seuraavan Mr. Olympia valitaan.

Nähtävästi faneilla on mahdollista valita voittaja nähtyään kilpailun ensimmäisen kierroksen. Miten äänestetään. Sitä ei kerrottu vielä.

Tässä ovat pääkohdat voittajan valitsemisessa:
1. Fanit arvostelevat jokaisen kilpailijan, saadut pisteet vaikuttavan lopulliseen päätökseen.
2. Tuomareiden arvostelulistat näytetään ennen lauantaina pidettävää finaalia.
3. Jos fanit valitsevat eri voittajan kuin tuomarit, tulee yleisön voittajasta 2018 Mr. Olympia People’s Champion.

Vielä tähän mennessä 2018 Olympia Weekendin palkintorahasummia ei ole julkistettu.

Me kaikki tiedämme, että People’s Champion ei ole vaikea nimetä viime vuosina. Kai Greene, Flex Wheeler, Kevin Levrone, Shawn Ray, Victor Martinez ovat kaikki People’s Championeita.

Tämä on hyvä markkinointitapa Olympian järjestäjältä saada ihmiset puhumaan kilpailusta. Kilpailijat omistautuvat laittamalla elämänsä peliin kilpailuun valmistautuessaan. Tämä kilpailu on rankkaa kilpailijalle taloudellisesti, henkisesti ja fyysisesti.

Robin Changin ja hänen joukkonsa pitää olla todella varovainen, ettei ylitä rajaa ja tee tästä kilpailusta sirkustapahtumaa. Tähän mennessä vain Mr. Olympia on mainittu eikä muista lajeista ole kuultu yhtään.

Kuinka Phil Heath ajattelee, jos hän voittaa Mr. Olympian eikä People’s Champion -titteliä. Ei kovin hyvä tapa mainostaa suurinta mestaria!!

Phil Heath ei ole niin suosittu kuin Kai Greene, mutta toisaalta Dorian Yates ei myöskään ollut suosituin, mutta häntä kunnioitettiin.

Tämä on todella suurta epäkunnioitusta varsinaiselle voittajalle ja jos Phil Heath voittaa hänen kahdeksannen Olympia -tittelinsä, niin hänen juhlansa voivat olla lyhyet, jos joku muu voittaa People’s Champion -tittelin.

Keskustelu asiasta käy kuumana nettisivustoilla ja antaa ovat ottaneet Dave Palumbo (Rx-Muscle), Nick Miller (Nick’s Strenght and Power) ja monet kilpailijat.

Lähde: http://www.evolutionofbodybuilding.net/olympia-pick-winner/

 

TAKAISIN ETUSIVULLE =>