Vaikka kalenteri kääntyi vasta neljä päivää sitten kesäkuun puolelle, on katseet suunnattuna jo syksyyn. Kilpailijoiden ilmoittautuminen on alkanut railakkaasti ja Nordic Fitness Expon lipunmyynti alkoi myös 1 kesäkuuta.

Syksyn kilpailuun tähtäävien kilpailijoiden ilmoittautuminen alkoi kesäkuun ensimmäinen päivä. Listalle alkaa kerääntymään tasaisesti kilpailijoita ja odotettavissa on yli 300 kilpailijaa, sillä suurin piirtein sen verran kilpailijoita jäi vielä lavan ulkopuolelle kevään jälkeen. Kilpailun osanottajien lista on kesäkuun ajan nähtävissä osoitteessa: http://nordicfitnessexpo.com/kilpailijat/

Nordic Fitness Expo laajenee kolmipäiväiseksi kilpailujen osalta, kun perjantaina kilpaillaan men’s physiquen ja fitnessin Suomen mestaruuksista. Lisäksi perjantaina on luvassa body fitness -karsinta ja Nordic Elite Pro -seminaari, jossa kilpailijat kertovat mitä tulemme näkemään vuorokauden päästä lavalla. Lipun hinta tuskin on kenellekään este, sillä liput perjantain kisaan maksavat 20 euroa ja Lahdessahan ei ole perjantaisin muutakaan tekemistäJ

Lauantaiaamuna ja alkuiltapäivästä on vuorossa bikini fitness SM-kilpailu ja NFE Junior Cup, joka on järjestetty jo useamman vuoden peräkkäin. Lauantai-iltana on vuorossa IFBB Nordic Elite Pro, jossa nähdään monta suomalaisnimeä. Erikseen näihin kilpailuihin liput maksaa 40 euroa, mutta jos ostaa combolipun, jolla pääsee molempiin tilaisuuksiin, hinta on maltillinen 60 euroa.

Sunnuntaina on vuorossa Body Fitness-, Women’s Physique-, Wellness Fitness-, Bodybuilding- & Classic BB SM-kilpailut. Sunnuntain lippujen hinta on myös 40 euroa.

Lauantain ja sunnuntain kisalippujen hintaan kuuluu myös messujen päivälippu, joten samalla näkee myös IFBB Nordic Cupin.

Kilpailujen liput myynnissä TicketMasterissa!

MESSUJEN PÄIVÄLIPPU 25 €
Näet messut ja IFBB Nordic Cup

KILPAILULIPUT

Perjantai 20 €
Men’s Physique + Fitness SM

Lauantai päivä 40 €
Bikini SM + NFE Junior Cup

Lauantai ilta 40 €
Nordic Pro

Lauantai COMBO 60 €
Bikini SM + NFE Junior Cup + Nordic Elite Pro

Sunnuntai 40 €
Body Fitness, Women’s Physique, Wellness, Bodybuilding & Classic BB SM

 

 

Lue vanhempia uutisia=>