Tänä viikonloppuna Madridissa järjestetään kaksi suurta kilpailua – amatööreille Diamond Cup Madrid ja ammattilaisille IFBB Elite Pro Madrid.

Kilpailijamäärät kasvavat niin amatöörikilpailuissa kuin ammattilaiskilpailuissa. IFBB World Ranking innostaa monia kilpailijoita, koska yhteisrahapalkinnot ovat jo yli 300.000 euroa vuoden lopussa, kun pisteet lasketaan yhteen. Myös Elite Pro -ammattilaisilla on jo yli 1.000.000 eli miljoona euroa palkintorahoina ja sarja perustettiin vasta 9 kuukautta sitten!

Kummatkin kilpailut lähetetään webcastina: http://tv.ifbb.com/live-broadcasting

Diamond Cup Madridiin osallistuu myös suomalaisia kilpailijoita: EM-kilpailuissa kolme viikkoa sitten neljänneksi sijoittunut Emmi Nenonen (bikini fitness – 162 cm), viime viikonloppuna Varsovassa Diamond Cupissa toiseksi tullut Liis Org (body fitness – 163 cm), Katja Karhu (bikini fitness +172 cm) ja Kiti Hellevaara (bikini fitness masters).

IFBB Elite Pro Madrid on suurin tähänastinen Elite Pro -kilpailu kilpailijamäärältään, sillä mukana on 96 kilpailijaa! Uusi ammattilaissarja on saatu käynnistettyä hyvin ja sen suosio kasvaa koko ajan. Syksyllä kilpailijoita on jo lähes täydet line upit monissa lajeissa ja taso nousee kilpailu kilpailulta.
Mikä tekee Elite Pro -kilpailuista robes d’été suositun? Ehkä se, että kilpailuja järjestetään paljon Euroopassa ja joka puolella maailmaa. Se on todella globaali ammattilaissarja, joka kasvaa parissa vuodessa todella suureksi.

Elite Pro Madrid kilpailijat: http://ifbbelitepromadrid.com/official-list-of-competitors/


Lue vanhempia uutisia=>