Kun tulet viikonloppuna Nordic Fitness Expoon, niin tässä vinkkejä miten voi maksimoida ostamasi lipun.

Monet ovat ostaneet Nordic Pro-ammattilaiskilpailun tai COMBOLIPUN lauantaille, mutta kuinka monelta on jäänyt huomioimatta, että vain näillä lipuilla voi päästä bodybuilding -legendan Mr. World ja Mr. America Bill Grantin seminaariin, joka antaa kaikille seminaarissa kävijöille mielettömän fiiliksen kehonrakennuksen kultaisesta ajasta, ajasta jolloin Arnold oli kehonrakennuksen kuningas! Luvassa hyvää läppää, videoita ja seminaaria tukevia kuvia. Tämä seminaari kannattaa kokea!

Monet kysyvät pääseekö messuille, kun ostaa kilpailulipun lauantain ja sunnuntain SM-kisaan tai lauantai-iltana pidettävään Nordic Pro -ammattilaiskilpailuun? Kyllä, ja siksi kaikkien kannattaakin tulla ajoissa katsomaan messuja ja sen kahden lavan ohjelmaa, jossa erilaisia esityksiä ja tietysti molempina päivinä pyörivä IFBB Nordic Cup -kilpailu!

Kolmas hieno asia on se, että lauantain (kummallakin) rannekkeella pääsee ilmaiseksi Möysän Musaklubille (Hämeenkatu 16) katsomaan valokuvaaja ja 2018 Miss Suomi -tuomari Nadi Hammoudan ja Ms. BumBum Tanja Sundellin vetämää Vulgan Gas Companya, jossa kitaristina KP Ourama kello 22:00 ja kello 00:00 aloittavaa illan pääesiintyjä Atomirottaa!

Arnold, Bill Grant ja Franco Columbu 1970-luvulla alkuperäisen Gold’s Gymin edessä Venice Beachilla.

Vulgan Gas Company

Lue vanhempia uutisia=>