IFBB Elite Pro -kilpailija Mika Sihvonen on isolla tavalla esillä uudessä Muscle and Health -lehden toisessa numerossa. 7-sivuinen juttu on kuvitettu Tomi Rehellin kuvilla ja se tuo hyvin esille Mikaa juuri ennen kilpailukauden alkua.

Kovin moni suomalainen ei ole saanut itseään niin hyvin esille kuin Mika juuri ilmestyneessä Muscle and Health -lehden numerossa. Ainoastaan Jorma Räty, Kike Elomaa, Marjo Selin, Marjo Krishi ja Marko Savolainen ovat saaneet suurta kansainvälistä näkyvyyttä lehdissä. Joten siinä suhteessa Mikan juttu tulee hyvään aikaan, koska suomalaiset oivat nousemassa maailman eliittiin muutaman vuoden aikana. Tulevaisuudessa suomalaisilla on mahdollisuus päästä lehden sivuille, koska se tekee raporttia mm. IFBB Nordic Cup -kilpailusta ja tietysti hyvin menestyneet ja mielenkiintoiset henkilöt saavat lehdessä tilaa.

Moni on kysynyt mistä Muscle and Health -lehteä saa? Lehti ei ole myynnissä lehtipisteissä ja sen voi vain tilata netistä. Vuositilaus eli kuusi numeroa maksaa 19,00 Euroa ja siihen sisältyy myös postituskulut. Lehti on englanninkielinen ja sen kustantaja on International Federation of Bodybuilding and Fitness eli IFBB.

Tilaa Muscle and Health -lehti tästä linkistä:
http://musclehealthmag.com/suscription-catalogo/
Lue vanhempia uutisia=>