IFBB Elite Pro -stara Mika Sihvosesta tehdään iso juttu uuteen Muscle and Health -lehteen kesällä. Artikkelin kuvituksesta vastaa Tomi Rehell ja sen kirjoittaa KP Ourama.

IFBB:n uusi julkaisu Muscle and Health on saanut kentältä hyvän vastaanoton ja mm. Intiaan lehteä on tilattu jo 500.000 kappaletta! Aikana jolloin lehdet kaatuvat, IFBB on lähtenyt lehtibisnekseen urheilija edellä eli juttuja monipuolisesti eri urheilijoista. Myös muistakin suomalaisista huippukilpailijoista tullaan lukemaan tulevaisuudessa.

Lehdessä kerrotaan Mikan tarina ja miten IFBB World Rankingin voitto mahdollisti Mikan harjoittelun kokopäivätoimisesti. Mika elää 100 % kehonrakennukselle tällä hetkellä. IFBB World Ranking toi hänelle 21.000 € (15.000 € voitosta ja 6.000 € osakilpailuvoitoista) ja hänellä on loistava sopimus Supermass Nutritionin kanssa. Vielä vuosi sitten hän teki varastohommia ja treenasi kuten jokainen työssä käyvä treenaa.

Mika on saanut kutsun Arnold Classic Europeen, joka pidetään viikkoa ennen Nordic Fitness Expoa, jossa Mikan toinen kisa syyskaudella. Ja jos kaikki menee putkeen, hänet nähdään Cancunissa, Meksikossa IFBB World Pro Championships -kisassa eli ammattlaisten maailmanmestaruuskisassa.

Lue vanhempia uutisia=>