Olen urheilullinen ja aktiivinen 36-vuotias nuorekas mies joka pitää sekä psyykkisestä että fyysisestä haasteista. Elämäni aikani olen harrastanut monta eri urheilulajia mm. leijasurffailua, lumilautailua, vapaaottelua ja crossfitiä. 18-vuotiaasta lähtien olen säännöllisesti käynyt salilla mutta vasta viime vuosien aikana olen keskittynyt täysin kehonrakentamiseen, ennen sitä pelasin tietokonepelejä ja juhliminen oli iso osa elämääni.

Alkuvuodesta päätin sitten vihdoin ottaa ison askeleen eteenpäin ja liityin Team Pro leveliin ja hankin samalla kilpalisenssin, tavoite oli ryhtyä men’s physique sarjan kilpailijaksi. Nyt on mennyt reilu puoli vuotta ja syksyllä teen nyt kisa debyytin NFE 2018 kilpailun IFBB:n men’s physique +178 sarjassa.

Olen ammatiltani graafinen suunnittelija ja harrastan myös vapaalla ajalla paljon valokuvausta ja videon käsittelyä. Haluan myös inspiroida muita ihmisiä parantamaan omaa elämänlaatua jakamalla Istagramissa omaa fitness elämäntyyliä. Kaikki ei välttämättä tähtää mennä lavalle asti, mutta haluan näyttää muille että jopa tavallinen suomalainen tietokonenörtti voisi rakentaa itselleen supersankarin fysiikan tekemällä kovaa duunia salilla ja terveellisellä ruokavaliolla.

Vaikka tykkään itse kuvaamisesta nautin myös kameran takana olemisesta, teen nimittäin myös sivuduunina eri tyyppisiä mallin töitä, nyt viimeksi olette ehkä nähneet minut Nokia renkaiden tai Värimaailman mainoksissa.

Pituus: 188cm
Off season paino: ~93kg
Koulutus & ammatti: Medianomi / Graafinen suunittelija
Instagram: @hamb3rgler
Kuvaaja: @alexanderstore_photography

TAKAISIN ETUSIVULLE =>