Olen 24-vuotias tamperelainen urheilija ja kisaan bikinifitness +172cm sarjassa. Seuraavat kisani ovat nyt syksyllä; Arnold Classic Europe, SM-kisat, Nordic Cup ja vielä kysymysmerkillä oleva PM-kisa. Tavoitteenani on voittaa SM-kisoissa oma sarjani ja saada sitä kautta MM-kisapaikka.

Opiskelen Tampereen teknillisessä yliopistossa neljättä vuotta ja tavoitteenani olisi valmistua diplomi-insinööriksi parin vuoden kuluttua. Olen harrastanut koko elämäni erilaisia urheilulajeja kuten tanssia, ratsastusta ja yleisurheilua. Oman lajini löysin lukio-ikäisenä, jolloin aloitin säännöllisen treenaamisen kohti bikinilavoja. Olen hyödyntänyt valmennuksessani monia alan ammattilaisia, mutta nyt valmentajinani toimivat Risto Santala ja Jasmi Qvick.


Kilpailin ensimmäistä kertaa viime syksynä NFE; junioreissa, SM-kisoissa ja Ben Weiderissa. Kotiin tuliaisiksi sain kaulaani SM-pronssimitalin. Olin mielettömän tyytyväinen omaan suoritukseeni ensimmäisiksi kisoiksi ja palo kisaamiseen leimahti suurempiin liekkeihin.
Viime syksyn jälkeen olenkin treenannut päämäärätietoisesti tätä syksyä kohti. Odotan innolla, millaisen paketin saan tänä vuonna tuotua lavalle!
Beatan faktat:
Pituus: 173cm
Paino: 57/65kg
Instagram: @beatarantaeskola
TAKAISIN ETUSIVULLE =>