Nordic Fitness Expon kilpailijaesittelyssä body fitness -kilpailija Kirsi Timonen, joka SM-kisan lisäksi kilpailee myös IFBB Nordic Cupin masters -sarjassa.

Hei! Olen Kirsi Timonen, NFE-viikonloppuna 43-vuotta täyttävä Joensuulainen Body Fitness kilpailija. Kilpailin ensimmäistä kertaa keväällä 2018 sijoittuen body fitness masterss40 sarjassa viidenneksi, yleisen sarjan sijoitukseni oli kymmenes. Syksyllä 2018 kilpailen NFE:ssä body fitness -158cm sarjassa sekä Nordic cupin body fitness masterssissa.


Olen aina liikkunut paljon. Tanssin parissa meni nuoruusvuodet aina 5- vuotiaasta 18 -ikävuoteen asti. Lukioaikana sain ensimmäisen kosketuksen kuntosaliharjoitteluun ja heti lukion jälkeen se kuuluikin jo vakioharrastuksiini. Kuntosaliharjoittelua on tullut siis tehtyä jo yli 20 vuotta, toki matkaan on kuulunut paljon muutakin liikunta. Nuorempana ryhmäliikuntatunnit olivat se juttu ja myöhemmin kuvioon astui juoksu ja varsinkin raskausaikoina uinti. Olen aina nauttinut tavoitteellisesta treenaamisesta ja vuonna 2010 juoksinkin Tukholman maratonin. Toinen Maratoni oli tähtäimessä 2012, mutta sairastuin viimemetreillä ja niin vuoden uurastuksen jälkeen maratonin juoksu jäi.

Olen aina ollut yksilölajiurheilija ja urheilun päätavoitteena on aina ollut itsensä ylittäminen sekä liikunnan jälkeisen hyvän olon tavoittelu. Lastenteon myötä urheilemista tuli myös ”hetki omaa aikaa”. Perheeseemme kuuluu neljä lasta enkä koskaan ole potenut huonoa omaatuntoa siitä, että käytän paljon aika urheilemiseen. Urheileminen tuo minulle sekä henkistä että fyysistä hyvää oloa ja mielestäni jokaisella on lupa pitää itsestään huolta.

Ihailin fitness urheilua jo nuorena, se tuntui kuitenkin jotenkin kaukaiselta haaveelta. Perheen perustamisen myötä haave unohtui hetkeksi mutta lasten kasvettua se alkoi kiinnostaa uudelleen. Vuosi sitten koin ajan olevan kypsä ja hurahdin fitnessiin totaalisesti. Valmennuksen aloitin 5/2017. Aluksi kilpaileminen ei ollut pääasia vaan minua kiinnosti valtavasti matka kisalavalle. Nautin kuitenkin lavalla olemisesta ja kunnianhimoisena ihmisenä voin todeta että ”nälkä kasvaa syödessä”.

Kirsi Timosen faktat:
Pituus: 157,5cm
Off season paino 54-57kg
Kisapaino 49kg
Koulutus ja ammatti: Sairaanhoitaja (Yamk), Palvelukodin johtaja, Attendo Oy
Instagram: @kipatimonen

Kilpailijat HUOM:
3MOREREPS.com Suomen nopeimmin kasvava fitnessuutismedia ja haluamme esitellä tulevan syksyn kilpailijoita sivustollamme. Etsimme persoonia ja ehkä tulevaisuuden mestareita enemmänkin kuin niitä, jotka vain menevät kilpailuun katsomaan minkälaista on olla lavalla.
Lähetä meille 3-4 kuvaa, jotka ovat laadultaan hyviä ja tarpeeksi suuria pikselikooltaan (vähintään 800 pikseliä leveitä) ja esittely itsestäsi. Julkaisemme jutut siinä järjestyksessä kuin mitä olemme saaneet niitä teiltä.
Lähetä kilpailijaesittely sähköpostilla: info@3morereps.com

—– MAINOS —–

 

TAKAISIN ETUSIVULLE =>