Olen Maija Kivimäki 25-vuotias bikini fitness-kisaaja Raumalta. Kisaan kolmatta kertaa Team Fitfarmilla Harri Forsbergin valmennuksessa Bikini Fitness +172 yleisessä sarjassa sekä Nordic Cupissa. Ammatiltani olen sairaanhoitaja. Perheeseeni kuuluu mies ja koira.

Nuorena tuli harrastettua useampaakin urheilulajia jalkapallosta cheerleadingiin, mutta lajit jäivät lukioon mennessä. Salilla aloin käymään jossain määrin aktiivisemmin 15-vuotiaana, mutta innostuin treenaamisesta tosissani 2011, tuohon aikaan juoksin myös puolimaratoneja ja myöhemmin maantiepyöräilyä.

Kipinän kisaamiseen sain 2014 Satu Kalmin vetämästä BikiniChallenge nettivalmennuksesta, johon kuului tapaaminen Satun kanssa. Sitä kautta päädyin Fitfarmille Harri Forsbergin valmennukseen. Ensimmäiset kisat bikini fitneksessä olivat syksyllä 2015 junioreiden sm-kisat Nordic Fitness Expossa ollessani 23-vuotias. Kisoista ei kuitenkaan menestystä tullut, päätin aloittaa pidemmän kehityskauden ja nousta lavalle vasta kun pystyn tosissani kisaamaan.


Vuosi 2016 oli kuitenkin vastoinkäymisiä, kärsin lonkkakivuista ja lopulta lonkkani päätettiin vuotta myöhemmin leikata keväällä 2017. En koe kuitenkaan tuon ajan menneen hukkaan. Fysiikkani oli hyvin alapanotteinen ja vihdoin minulla oli aikaa panostaa yläkropan treeneihin. Lonkan sain lopulta nopeasti leikkauksen jälkeen kuntoutettua ja syksyllä 2017 lyötiin Harrin kanssa jo seuraavat kisasuunnitelmat lukkoon.  Kevään dieetti meni todella hyvin ja kevään Fitness Classicista irtosi yleisen sarjan Bikini Fitness +172 toinen sija.

Tämä 2018 on minun vuoteni. Lahdessa Nordic Fitness Expossa sm-kisassa ja Nordic Cupissa aion tosissani kilpailla tuoden parhaan itseni lavalle. Nyt on minun näytönpaikka.


Haluan kiittää miestäni ja ystäviäni vankkumattomasta tuesta mitä minulle annatte. Kiitos Hotelli ja Liikuntakeskus Kuntosumpulle Raumalle parhaista treenipuitteista. Tietysti kiitos valmentajalleni Harri Forsbergille, olet rautainen ammattilainen suurella sydämellä. Joku viisas on sanonut, että kuka vaan pystyy mihin vaan kun vain löytää oikeat ihmiset ympärille.

Tsemppiä kaikille kisaajille, nähdään Lahdessa!

Maijan faktat
Ikä: 25
Pituus: 179cm
Ammatti: sairaanhoitaja
Instagram: @maijakivimaki

Kuvat: Samuli Ahtiainen

Lue vanhempia uutisia=>