Olen Marianne Kankaisto, 29-vuotias yrittäjä Tampereelta. Toimin Personal Trainerina, ravintovalmentajana ja ryhmäliikuntaohjaajana. Kilpailen nyt toista vuotta Body Fitneksessä, sarjassa + 168 cm.

Syksyllä 2017 saavutin SM-karsinnoissa 2. sijan, Ben Weider Legacy Cupissa 5. sijan ja SM-kilpailuissa 4. sijan. Tänä syksynä 2018 osallistun Barcelonassa Arnold Classic Europeen syyskuun viimeisellä viikolla sekä Lahdessa Nordic Cupiin ja SM-kilpailuihin 6.-7.10. Kilpailen osana SportLife-tiimiä. Treenaan WFC:llä, missä myös valmennan omia asiakkaitani.


Urheilullinen ja terveellinen elämä on minulle kaikki kaikessa. Olen vuosien varrella harrastellut mm. tanssia, hiihtoa, juoksua ja höntsy-sulkapalloa. Välissä olin mieletön ryhmäliikuntatuntien suurkuluttaja. Nykyisin lihasta kasvattava kuntosaliharjoittelu on ollut lähellä sydäntäni useamman vuoden ajan. Kisavalmentajan hankin itselleni vuonna 2015.

—– MAINOS —–
—– MAINOS —–

Minulla on syömishäiriö- sekä masennustaustaa noin kymmenen vuoden takaa, ja itseasiassa lihasten kasvattaminen on ollut yksi suurimmista tekijöistä, joka on auttanut minua parantumaan! Ihanteeni kehostani muuttui ja onnistuin järkevöittämään syömisiäni. Ja mikä tärkeintä; olen oppinut nauttimaan ruuasta ja uskallan myös levätä!


Kisadieettini alkoi 14.5.ja kestoksi tulee yhteensä 21 viikkoa.  Matka lavalle kasvattaa aina henkistä kapasiteettiä. Matka on myös hyödyllinen ammatillisen kasvuni kannalta, sillä se on auttanut minua ymmärtämään paremmin niin painonpudottajia kuin tavoitteellisia urheilijoitakin. Tavoitteeni on suunnata valmennustani entistä enemmän kilpavalmentamiseen fitness-lajien parissa. Syksyllä 2018 minun on tarkoitus lähteä mukaan Suomen Fitnessurheilu ryn fitness valmentajakoulutukseen.

Mariannen faktat:
Laji: Body Fitness + 168 cm
Saavutukset: syksy 2017 SM-karsintojen 2. sija, Ben Weider Legacy Cup 5. sija, SM 4. sija
Pituus: 170 cm
Paino: kisapaino n. 55 kg, off-paino n. 63 kg
Ammatti: Personal Trainer, ravintovalmentaja, ryhmäliikuntaohjaaja
www.mymes.fi
@marianne_kankaisto
Fb: mymes
Youtube: marianne kankaisto

TAKAISIN ETUSIVULLE =>