Olen Soroush Salmani, 32-vuotias yrittäjä Helsingistä. Toimin tällä hetkellä personal trainerina ja erikoistun haastaviin painonpudotuksiin. Olen itse pudottanut 40 kg ja kilpailen ensimmäistä kertaa Men’s Physique –sarjassa.

Muutin Suomeen Iranista noin kuusi vuotta sitten asumaan vaimoni kanssa. Olin tehnyt suuren elämänmuutoksen: lopetin työni tietokoneen äärellä ja pudotin 40 kg! Ennen elämänmuutostani olin epäonnellinen ja turhautunut. Istuin aina tietokoneen äärellä napostelemassa herkkuja ja lohturuokaa, ja liikuin erittäin harvoin. Eräänä päivänä päätin kuitenkin muuttua. Löysin todellisen liikunnan ilon ja pystyin pudottamaan painoni. Terveellisestä ruokailusta ja liikkumisesta tuli nopeasti uusi elämäntapa jolle ei näy loppua.


Halusin, että muutkin pystyisivät kokemaan sen ilon tunteen, kun saavuttaa tavoitteensa. Siksi aloitin uran personal trainerina, jonka kautta olen auttanut satoja ihmisiä jotka olevat olleet samassa tilanteessa kuin minä ennen. Ymmärrän täysin kaikki ne haasteet joita ylipaino ja motivaation puute tuo mukanaan. Uskon, että jokainen meistä pystyy saavuttamaan unelmansa, jos pysyy vain päättäväisenä!


Osallistun ensimmäistä kertaa NFE:n Men’s Physique –kilpailuun koska haluan haastaa itseäni vielä enemmän. Koen, että kilpailuun valmistautuminen on jo nyt kasvattanut minua henkisesti sekä ammatillisesti. Olen tullut niin pitkälle siitä mitä olin ennen, ja tämä kilpailu on vain alku. Tähtään korkealle ja olen nälkäinen voittamaan!

Soroushin faktat:
Laji: Men’s physique
Pituus: 173 cm
Paino: Tällä hetkellä 75 kg
Ammatti: Yrittäjä/Personal Trainer, painonpudotusasiantuntija
Motto: “It’s possible!”
@salmani.soroush
FB: IloFit
Instagram: @salmani.soroush
Youtube: IloFit

Lue vanhempia uutisia=>