Hei, olen Tommi ”the family guy” Filppa. 37-vuotias neljän lapsen isä Rovaniemeltä.

Toimin tällä hetkellä asuntola ja vapaa-ajan ohjaajana sekä personal trainerina. Ohjaan nuoria ammattikoulu opiskelijoita kuntosaliharjoittelussa, erilaisissa liikunta aktiviteeteissä ja autan myös ravinto puolella. PT-hommia teen siinä oman työni ohella.

Perheeseeni kuuluu vaimo ja neljä lasta. Treenaaminen, syöminen ja arjen pyörittäminen kuusi henkisessä perheessä ei ole aina helppoa. Itse vietän suurimman osa ajastani keittiössä kokkaamassa muille ja meal preppaamassa itselleni.


Olen nuoresta asti harrastanut liikuntaa. Jalkapallo, Jääkiekko, lumilautailu yms. lajit ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Kuntosali harjoittelun aloitin lukio iässä mutta vasta viimeiset 3-4 vuotta olen treenannut tavoitteellisesti.


Kipinän kilpailemiseen sain opiskeltuani Santa Sportilla Fitness ja ravintovalmentajaksi. Omasta kuntosaliharjoittelusta alkoi puuttua päämäärä joten tarvitsin jotakin uutta tavoitetta jota varten treenata. Kesti kuitenkin jonkun aikaa ennen kuin tein päätöksen kilpailla. 2018 tammikuussa päätin kisata ja huhtikuussa kävin katsomassa kisoja Fitness Classicissa. Otin yhteyttä valmentajaan ja siitä kaikki lähti. Lokakuussa kisaan ensimmäistä kertaa mens physiquessa ja innolla odotan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

TAKAISIN ETUSIVULLE =>