Suomen ehdottomasti tasollisesti kovin kehonrakennus- ja fitnesskilpailu pidetään lauantaina 6. lokakuuta Nordic Fitness Expossa, kun kello 17:00 alkaa Nordic Pro -ammattilaiskilpailu.

Koskaan aikaisemmin ei lavalla ole ollut näin kovatasoisia kilpailuita, johon osallistuu noin 60 kilpailijaa viidessä eri sarjassa. Arnold Classic Europe, joka pidetään viikkoa ennen Nordic Pro -kisaa, tuo varmasti uusia kovia nimiä kilpailijalistoihin, mutta jo nyt listat ovat täynnä huipputasokkaita kilpailijoita. Vaikka IFBB Elite Pro on ollut vasta vuoden aktiivinen, se on saanut tasokkaat line upit varsinkin näihin syksypuolen kisoihin.

2017 Nordic Pro Bikini Fitness -finalistit, kolmas vasemmalta Suomen Melina Keltaniemi

Bikini fitnessissä IFBB Elite Pro on jo saavuttanut maailman kärkitason, sillä Melina Keltaniemi saa vastaansa lajin parhaat kilpailijat kuten Venäjän Yana Kusnetsovan ja Argentiinan Inge Möllerin. Melina oli viime viikonloppuna Itävallassa neljäs, mutta hänellä on hyvä sauma nousta mitaleille ja miksipä ei jopa voittoonkin saakka, kun kaikki menee kohdallaan.


Miesten kehonrakennuksen kahdessa sarjassa lavalla ovat isoimmat ja kovimmat kilpailijat mitä Suomessa on vuonna 2018 nähty! Bodybuilding kilpaillaan kahdessa sarjassa yleisessä sarjassa ja alle 90 kilon sarjassa. Suomen nykyhetken kovin kehonrakentaja Mika Sihvonen nousee lavalle alle 90 kilos sarjassa ensi kertaa sitten viime vuoden viiden kansainvälisen amatöörikisavoittojensa sekä 2017 IFBB World Rankingin voiton jälkeen. Mikan tavoite on voittaa kisa ja päästä siitä jatkoon ammattilaisten MM-kilpailuun. Vastaan tulee kovia kavereita, jotka myös ovat maailman huippuluojan kilpailijoita!


Bodybuilding open -luokassa villillä kortilla kilpaileva Peter Wilenius on niin tikissä kuin mies vain voi olla. Peter sanoo olevansa tiukka paketti ja hänen vyötärön ympäryksensä on samoissa mitoissa kuin aikana jolloin hän kisasi vielä classic bodybuildingissä eli klassinen Wilenius on takaisin geimeissä!


Men’s physiquessa suomalaisilla on laittaa peliin kaksinkertainen EM-voittaja ja kaksinkertainen MM-mitalisti Sherko Eliassi. Sherkon iltapäiväpuuhde on superkova, sillä vastaan tulvat kovat norjalaiset, viime vuonna Nordic Pro -kisan voittanut Dennis Johansen ja toiseksi tullut Martin Heede! Lopullinen kilpailijamäärä nousee tässä sarjassa pariinkymmeneen, joten jännitystä riittää tässäkin sarjassa.


Kun body fitness -ammattilaisten ylivoimainen hallitsija Slovakian Adela Ondrejovicovan, tarkoittaa se todellista venymistä ja kovaa kuntoa suomalaisille 2014 body fitnessin Euroopan mestarille Tiina Vaskelaiselle ja 2017 SM-kisojen overall -voittaja Heini Hakaniemelle. Suomen kansallislaji on ammattilaistasolla todellista urheilua, sillä voittaja on todennäköisesti tämän vuoden ammattilaisten MM-kilpailun voittaja!


Liput Nordic Pro -kilpailuun 40 euroa, joka sisältää koko päivän messulipun, jolla näet mm. messut, messulavaojen ohjelmistot ja mm. IFBB Nordic Cup- amatöörien kansainvälisen kilpailun, jossa paljon suomalaisnimiä! Ostamalla COMBOLIPUN, hintaan 60 €, saat vielä nähdä tähän edellä mainittun lisäksi vielä Bikini Fitness SM-kilpailun ja NFE Junior Cupin.

Ennakkoliput Ticketmasterista:
https://www.ticketmaster.fi/artist/nordic-fitness-expo-2018-lippuja/913485

Tässä osanottajalista kaksi viikkoa ennen kilpailua:

Men’s physique
Jerome Brohee, Belgium
Sherko Eliassi, Finland
Daniel Garrido, Spain
Jean Luc Ganot, Haiti
Hussein Ugur Nalci, Turkey
Thierry Bayala, France
Michael Deryck, Belgium
Teslya Maxim Igorevich, Russia
Cristian Triano Cantero, Spain
Jose David Barragán Portilla, Spain
Denis Romanov, Russia
Dennis Johansen, Norway
Javier Xicola Hidalgo, Spain
Jose Lucero Bjargo, Norway
Martin Heede, Norway
Ioannis Tillos, Greece

Bikini fitness
Melina Keltaniemi, Finland
Nina P. Olsen, Norway
Reet Reimets, Estonia
Esther Garcia, Spain
Yana Kusnetsova, Russia
Helena Mang, Estonia
Inge Moeller, Argentina
Szonja Petruska, Hungary
Karina Gavrikova, Hungary
Tayri Rodrigues Martin, Spain
Andra Vagur, Estonia
Ivanna Escandar Fernández, Spain
Deniz Saypinar, Turkey
Marina Mocanu, Czech Republic
Brigitta Békefi, Hungary
Olga Korchaka, Russia

Body fitness
Tiina Vaskelainen, Finland
Konnie Slyziute, United Kingdom
Marina Chamoun, Sweden
Heini Hakalahti, Finland
Asmaa Salimi, Canada
Adela Ondrejovicova, Slovakia
Sidibé Khoudiedji, France
Alžbeta Peťková, Slovakia
Raquel Arranz Fernández, Spain

Men’s bodybuilding, open
Peter Wilenius, Finland
Dmitrii Semeni, Russia
Carlos Blanco Sanjurjo, Spain
Omar Pellejero Suárez, Spain
Gregory Henri Luc Bellot, Spain

Men’s bodybuilding, up and under 90 kg
Mika Sihvonen, Finland
Pierre Chamoun, Sweden
Abel Martín, Spain
Andrei Melnikov, Russia
Marcos Herrera Mesa, Spain
Mihoubi Zohir, Algeria

 

 

 

Lue vanhempia uutisia=>