Eestiläinen Ott Kiivikas on kilpaillut uransa aikana 167 kilpailua eikä loppua näy ja ennen kaikkea, kilpailumäärä ei näy missään! Ott on kunnossa koko vuoden ja siksi pystyy kisaamaan 10-20 kilpailua vuodessa.

Kun suomalainen kilpailija käy kilpailussa ja toteaa massan ja kireysden puutteen, niin Ott Kiivikas jatkaa kisaamista ja oppii tekemään kisavalmistelut oikein. Valtava määrä toistoa (=kisoja), tekee mestarin missä tahansa lajissa tai alalla. Tämä on kylmä tosiasia. Kunnossa pysyminen on Ottille luonnollista ja siksi hän siihen pystyykin.

Monet suomalaiset bodyfanit tuntevat hänet kisalavoilta, mutta harva kuitenkin tietää, että Ott on ainakin yhtä suosittu ja tunnettu ellei tunnetumpi kuin Bull Mentula Suomessa. Kun menet Tallinnaan ja ostat Valion raejuusto, purkissa ei ole tylsää sinivalkoista logoa, vaan Ottin kuva! Hän on pidetty urheilija, joka esiintyy usein Eestin televisiossa ja hänen arvokkuuttaan kertoo se, että hän on Eestin Olympiakomitean jäsen!

Ott aloitti Madridin Diamond Cupin jälkeen “kesäloman”, oli treenaamatta ja ei katsonut syömisiensä perään kahteen viikkoon ennen tämän päivän kuvauksia. “Treenasin eien ensimmäistä kertaa kisan jälkeen”, Ott kertoi. “Olen syönyt täysin vapaasti ja liikkunut pelaamalla tennistö vaimoni kanssa”.

Lue vanhempia uutisia=>