Kuvaajat Tom Rehell ja Tapani Moisala painoivat neljä pitkää työpäivää Santa Susannassa kuvaten suomalaisia kilpailijoita. Tässä Suomen joukkueen paparazzikuvia EM-kisoista.

Euroopan mestaruuskilpailut Espanjan Santa Susannassa ovat jo käsite koko eurooppalaiselle fitness- ja bodybuilding -kulttuurille. Noin 15 vuotta keväällä ja aiemmin 2000-luvulla syksyllä ovat tehneet espanjalaisen pikkukaupungin myös suomalaisille tutun. Voidaan sanoa, että satoja kilpailijoita on käynyt siellä, toiset tulleet kotiin intoa täynnä ja mitali kaulassa ja taas toiset pettyneinä, mutta vain odottaen uutta tilaisuutta.

Sää ei aina ole hellinyt joka vuosi, mutta silti sieltä saadaan aina hienoja kuvia. Koska Suomen joukkue oli vahvuudeltaan 42 kilpailijaa, ei kaikkia kilpailijoita ollut aikataulujen puitteissa mahdollista kuvata. Kuvia saatiin noin puolesta kilpailijoista replica montres ja niistä jo ennakkoesimerkkinä pari päivää sitten Emmi Nenosesta tehty haastattelu.

Koska kuvattavia oli parikymmentä, ilmestyy 3MOREREPS.comilla noin 1-2 haastattelua viikossa Santa Susannan EM-kilpailijoista. Tämä juttu on vain paparazzikuvia ja toivottavasti pääsemme julkaisemaan seuraavan jutun jo tällä viikolla!

Iltanäkymä Florida Park -hotellin parvekkeelta

Better Bodiesin Suomiverkkarikuvaus uima-altaalla tulopäivänä on suoritettu

Jotkut eivät vaan osaa lähteä pois altaalta…

SFU:n Ville Isola ja huoltajana toiminut IFBB Elite Pro Mika Sihvonen

Bussi tuo, bussi vie. Kuljetus toimi moitteettomasti kisapaikalle ja hotellille.

Kisalavalla masters CBB:ssä kilpaillut Matias “Ehtoomiäs” Kari.

Kun suomalaisia oli lavalla, oli joukkueen jäsenet kannustamassa!

Kisapäivän jälkeen hymy oli herkässä hotellilla

Suomi on body fitness -maa. Tässä todisteena kaksi hopeaa!

Lue vanhempia uutisia=>