Evolutionofbodybuilding.net kertoo, että 7-kertainen Mr. Olympia avaa suunsa MD:n Ron Harrisille!

MD:n Ron Harris on päässyt haastattelemaan Phil Heathia, jota ei ole pystytty haastattelemaan American Media Incorporatedin (AMI) lisäksi mikään muu media. Sanotaan, että Phil Heath olisi sanonut irti sopimuksensa AMI:n kanssa, joten siksi kyseinen haastattelu onnistui.

On selvää, että laji kärsii siitä, kun sen suurimmat tähdet kuuluvat mediatalleihin eivätkä voi sen takia antaa haastatteluja muille median edustajille. Tilanne alkoi jo 1980-1990-luvuilla, kun Weider Publications (nyt AMI:n omistuksissa) allekirjoitti rahakkaita sopimuksia ammattilaisten keskuudessa ja sitten siihen lähti mukaan myös Muscular Development vastaavalla tavalla. Mediatalliajattelu toimi hyvin ennen internetin laajentumista, mutta ei nykyisin.

Tämä haastattelu on varmasti paras haastattelu Phil Heathista vuosiin. Phil kertoo kuinka vaikeata on ollut kertoa asioista vain AMI:lle ja se on aiheuttanut myös jännittyneitä tilanteita hänelle.

AMI julkaisi viime viikolla tiedotteen siitä miten Olympia -huiput reagoivat “People’s Champion” -äänestykseen Mr. Olympiassa. Phil Heathin kohdalla luki, ettei hän kommentoinut asiaa. Ja se ehkä pitääkin paikkansa, sillä tuolloin Phil oli jo varmasti tiennyt lopettavansa AMI:n tallissa. Toisaalta, Phil on ollut varmasti kallein urheilija AMI:lle (joka myös omistaa Olympia – kilpailun) ja pääsemällä hänestä eroon, yhtiö saattaa säästää selvää rahaa tulevaisuudessa.


 

 

 

Lue vanhempia uutisia=>