Mr. World ja Mr. America -titteleiden voittaja 72-vuotias Bill Grant vie NFE-seminaarissaan katsojat suoraan kehonrakennuksen kultaiselle ajalle Kaliforniaan 1960- ja 1970-luvulle, jolloin Bill treenasi Venicen Gold’s Gymillä yhdessä Arnold Schwarzeneggerin, Franco Columbun, Frank Zanen ja muiden legendojan kanssa.

Jotkut vanhemmat bodifanit saattavat muistaa Bill Grantin vuoden 1982 Otahallissa, Espoossa pidetystä SM-kilpailusta, jossa hän oli guestposerina. Koska kehonrakennuksen kultainen aika eli 1960- ja 1970-lukujen loiste on taas nostettu arvoonsa uuden classic physique -sarjan myötä, on Bill Grantin vierailu Nordic Fitness Expossa enemmän kuin toivottu!

Arnold tekee donkey raises -liikettä selässään Bill Grant ja Franco Columbu.

Lauantaina pidettävä seminaari alkaa kello 15:30 ja sen kesto on noin 90 minuuttia. Bill kertoo hyvin värikkäitä ja hauskoja tarinoita niiltä ajoilta kuin Pumping Iron -elokuvaa tehtiin ja hän oli itsekin mukana elokuvassa muutamassa kohtauksessa. Myös sen ajan treeni- ja ravintoasioita käydään läpi ja kuinka kehonrakennus on muuttunut, ei välttämättä parempaan, vaan Billin mielestä huonompaan suuntaan kaikkine lieveilmiöineen.

Bill treenaamassa vatsaa alkuperäisellä Venicen Gold’s Gymillä 70-luvulla.

Bill treenaa vielä säännöllisesti, kuten hän on tehnyt 58 vuotta hänen elämästään. Suomi on Billille todella tuttu paikka, sillä hänen poikansa Jason asuu nykyisin Espoossa ja Bill on ollut tuttu näky mm. Mayor’s -salilla Helsingissä. Bill Grant vierailee koko viikonlopun Nordic Fitness Expossa ja häneltä voit ostaa megacoolin Man of Steel t-paidan sekä saada selfie itse mestarin kanssa!

Bill poseeraamassa Los Angelesin lähellä sijaitsevilla Muscle Rock -kukkuloilla

Seminaari sisältyy kaikille lauantaille myytävän COMBO-lipun ostajille ja Nordic Pro -kilpailulipun ostajille. Tämä on seminaari, joka tempaisee mukaansa ja sen jälkeen olet kuullut osan kehonrakennuksen historiaa.

 

Lue vanhempia uutisia=>