Juuso Ala-haaviston luotsaama kuntokeskus Karboni Jämsässä on ollut aktiivinen aina ja nyt ison laajennuksen jälkeenkin syksyyn lähdetään täysillä. 

Hyvissä ajoin ennen fitnesslajien kisakautta Karboni järjesti lauantaina 4.8. seminaari- ja poseerauspäivän, johon olivat tervetulleet oman tiimin lisäksi myös muualla valmennuksessa olevat urheilijat. Päivän vetäjäksi oli kutsuttu IFBB kansainvälinen ja pro –tuomari Aino-Maija Laurila. Seminaarissa käsiteltiin Suomen Fitnessurheilun kilpailulajien arvostelukriteerejä ja linjauksia, hyvän esiintymisen perusteita sekä käytiin läpi, mitä kansainvälinen kilpaileminen käytännössä vaatii.

Aino-Maija ja päivään osallistuneita fitnessurheilijoita

Seminaarin jälkeen poseeraustreeneissä käytiin läpi osallistujien kiinnostukseen perustuen bikini-, wellness- ja body fitness, men physique sekä classic bodybuilding. Vajaa parikymmentä osallistujaa saivat jokainen henkilökohtaisia neuvoja, joilla tarpeen mukaan joko viimeisteltiin suoritusta syksyn kisoihin tai aloitettiin kehittämään poseerausta kohti tulevaisuuden kisalavoja. Päivän parasta antia oli ehdottomasti myös yhdessä tekeminen hyvällä fiiliksellä, josta saa tsemppiä viimeisiin rutistuksiin ennen kisakauden alkua!

Seuraavaksi Karbonilla on ohjelmassa elokuun 25. päivä järjestettävä perinteinen Jämsä Fitfest. Sen ohjelmassa on tankotanssikilpailu sekä voimalajiliiton Pure Pull SM-kisa ja Raw-penkkikisa. Päivän aikana esitellään myös fitnessurheilua sekä salitreeniä ja innostetaan ihmisiä raudan kimppuun.

 

 

 

 

Lue vanhempia uutisia=>