3MOREREPS tuo jokainen torstai vanhoja uusia juttuja menneiltä ajoilta eli niin sanottu ennen vanhaa muisteloa, mutta myös muita viikkosarjoja on luvassa!

Ensimmäiset muistelot aloitetaan ensi viikon torstaina, jolloin alkaa 4-osainen sarja ”Suomalaiset ammattilaiset kautta aikojen”. Listahan on komea, kaikkiaan noin 40 kilpailijaa, jotka ovat saaneet, kilpailleet ja menestyneet ammattilaisina.

Aikaisemmin kilpailleet ja lopettaneet ammattilaiset ovat Jari Mentula, Jerry Ossi, Timo Honkala, Ari Kokkonen, Anna Virmajoki, Jaana Malytcheva, Arja Halmo, Piia Pajunen, Lisbeth Hälikkä, Jaana Kotkansalo, Marjo Krishi, Aino-Maija Laurila, Marja-Leena Lehtonen, Juhani Hokkanen, Juhani Herranen, Jouni Herranen, Jari Leino, Marko Savolainen, Olev Annus, Leif Långbacka, Marjo Selin, Keijo Reiman, Kike Elomaa ja Jorma Räty.

Uuden juuri perustetun IFBB Elite Pro -nimissä kilpailevat ammattilaiset ovat Mika Sihvonen, Peter Wilenius, Melina Keltaniemi, Tiina Vaskelainen, Sherko Eliassi ja Mari Päkkilä. Lisäksi viimeisessä osassa voidaan mahdollisesti paljastaa muutaman uuden IFBB Elite Pro -ammattilaisten nimet.

Nykyiset Pro Leaguen ammattilaiset ovat Kati Alander, Iina Levanoja, Alexandros Staboulis, Heidi Sorsa, Sara Back, Kille Kujala ja Minna Pajulahti.

Toinen viikoittainen jatkosarja on ”Santa Susannan Sankarit” eli esittelemme menestyksekkään EM-joukkueen jäseniä Tomi Rehellin kuvaamina. Kaikista kilpailijoista emme saaneet kuvia teknisistä ja aikataulullisista syistä, mutta tarinaa riittää koko kesän.

Lisäksi ensi viikolla on tiedossa viikonloppuna Espanjassa pidettävän Diamond Cupin kisaraportti.

Olemme saaneet hienon alun tällä sivustolla ja se innostaa meitä tekemään motivoituneina töitä tämän uuden median eteen!

 

 

 

 

Lue vanhempia uutisia=>