Suomen suurimpiin tiimeihin kuuluva Team Jiipee järjesti tiimipäivänsä kotikentällään Torniossa viikonloppuna. Paikalle oli kerääntynyt reilut kolmisenkymmentä urheilijaa ja edustettuina olivat lähes kaikki fitness- ja fysiikkalajit. Jiipee Pulkkisen ja hänen puolisonsa Heidin luotsaaman tiimin kohtaamisessa oli erittäin lämmin tunnelma ja focus tekemisessä kohdallaan. Mukaan mahtui hyvin sekä harrastuksen alkutaipaleella olevia, että jo arvokilpailuissakin menestyneitä urheilijoita.

Jiipee Pulkkinen ja Heidi Parviainen

Jiipee Pulkkisella on takana oma huikean menestyksekäs ura ja hän on edelleen viimeisin suomalainen yleisen sarjan kehonrakentja, joka on voittanut MM-mitalin (1995). Uraan mahtuu myös kovia vetoja Pro-tasolla, jotka kaikki lajia pitkään seuranneet muistavat. Oman kilpailu-uransa jälkeen Jiipee on panostanut valmentamiseen ja hänen tiiminsä on napsinut menestystä tasaiseen tahtiin. Valmennukseen panostamisesta kertoo sekin, että Jiipee on suorittanut Fitnessvalmentajan 1-tason koulutuksen ja jatkaa opintoja parhaillaan kautta aikojen ensimmäisessä 2-tason koulutuksessa. Koulutus on hänen sanojensa mukaan tuonut uusia kontakteja ja yhteistyötä muiden valmentajien kanssa. Yhteistyö ja yhteisöllisyys elää myös vahvana oman tiimin sisällä, viikonlopun aikana moni valmennettava kehui spontaanisti Jiipeen valmennustaitoa sekä hänen kykyään suhtautua urheilijoihin lämpimästi ja kannustavasti.

Tiimin menestyneimpiin kilpailijoihin kuuluvan Maaret Nousiaisen seuraava kisatavoite on keväällä 2019.

Tiimipäivien ohjelmaan kuului yhteistreeni, ravintoluento ja harjoittelun optimoinnin läpikäynti. Vierailijaksi kutsutun Aino-Maija Laurilan johdolla hiottiin poseerauksia, harjoiteltiin kilpailutilanne käytännössä ja tehtiin syksyn aikana lavalle nouseville viimeiset viilaukset asentoihin. Lisäksi Aino-Maijan luennolla opittiin kansainvälisellä tasolla kilpailemisesta, esiintymisestä ja stailauksesta.

Neljän viikon päästä moni tiimin jäsen nousee NFE:ssä lavalle ja loput jäsenet erittäin todennäköisesti löytyvät katsomosta kannustamasta!

 

 

 

 

TAKAISIN ETUSIVULLE =>