Je-yong Ha on tunnettu Korean Hulkkina ja Utti Hietala on tunnettu Hulkkina. 3MOREREPS vertailee näitä kahta hulkkia toisiinsa.

Utti ”Hulkki” Hietala on ollut tunnettu suomalaisten bodifanien keskuudessa jo lähes koko 2000-luvun. Utti on tinkimätön kaveri, joka ei jätä kiveä kääntämättä, jos on kyse treeni- tai ravintoasioista. Utti on varmasti kokeillut kaikkia treeni- ja ruokatyylejä, onnistunut ja epäonnistunut, silti hän on voittanut classic bodybuildingin SM-kultaa ja ollut jopa top6:ssa MM-kisoissa.

Korean Hulkki eli Je-yong Ha on taas tullut tunnetuksi sosiaalisessa mediassa, jossa ökyrikas Je-yong on lähinnä istunut yksityiskoneessa, syönyt kultaa ja kaviaaria päivittäin, harrastanut kädenvääntöä, ja penkkipunnertanut jotain. Hän syö vain ollakseen iso, mutta ei oikeastaan muuta hänestä tiedetäkään.

Utti vastaan Je-yong, kohta kohdalta

1) Utti on 188 cm pitkä ja painaa kaudesta riippuen 90-120 kiloa, kun taas Je-yong on 167 cm pitkä ja painaa 120 kiloa. Pisteet Utille 1-0, koska Je-Yong näyttää lähinnä olleen puristimessa, jossa hän on syönyt kultaa ja kaviaaria.

2) Utti käyttää ulkomaan matkoillaan mahdollisimman paljon halpayhtiöiden lentoja, jotka yhdistyvät pitkiin vaihtoihin tai erikoisiin matkustusaikoihin sekä outoihin jatkoyhteyksiin (kuten Santa Susannan tämän evään reissussa). Je-yong matkustaa hienosti yksityiskoneella ja syö kultaa. Pisteet Utille 2-0, koska kuka tahansa voi istua omassa jetissään ja syödä kultaa, mutta siinä ei ole mitään seikkailumieltä ja se on toisaalta myös tylsää.

3) Je-yongilla on helvetin iso koira, joka on varmaan vahvempi kuin väitetty voimapesä. Utilla ei ole lemmikkejä, koska kurinalaiseen elämään ei kuulu muuta elämää kuin oma elämä. Pisteet Utille 3-0, koska Utilla ei ole koiraa, jolle voisi antaa kullan ja kaviaarinjämiä.

4) Utti on peittänyt asuntonsa ikkunat foliolla, jotta auringonsäteet eivät lämmitä asuntoa liian kuumaksi, joka ei ole optimaalinen lihaskasvun kannalta. Je-yong syö kultaa ilmastoidussa lentokoneessa. Pisteet Utille 4-0, koska kuka tahansa voi syödä kultaa ilmastoidussa lentokoneessa.

5) Utti lähtee matkalle Ehtoomiähen kanssa, kun taas Je-yong ottaa mukaansa Lindsay Lohanin. Pisteet Utille 5-0, sillä Tammela on siistimpi paikka kuin Los Angeles ja Ehtoomiäs ei pahemmin tykkää kullan ja kaviaarin mausta.

6) Je-yong maustaa kahvinsa kullalla ja syö päälle kaviaaria, kun taas Utti antaa Ehtoomiähen juoda rauhassa kahveensa ja tekee samalla itselleen treenilaturin ilman kultaa. Pisteet Utille 6-0, koska on aika mautonta juoda kultaa ja syödä päälle kaviaaria laturina.

7) Kun Je-yongilta kysyy mistä hän on saanut kaiken omaisuutensa, hän ei vastaa kysymykseen. Utti sen sijaan tekee töitä, eikä tarvitse sen takia miettiä koko asiaa. Utti voittaa 7-0, koska Suomen verottaja pitää huolen, ettei ansioistaan voi leuhkia tai syödä kultaa ja kaviaaria yksityiskoneessa.

8) Utti on aina valmis antamaan neuvoja. Je-yong taas käyttää aikansa kullan ja kaviaarin syömiseen sekä yksityiskoneella lentämiseen Lindsay Lohanin kanssa. Utti voittaa 8-0, koska yksityiskoneessa ei ole Lindsey Lohanin lisäksi ketään muita kuin pilotit ja Lohan ei kysele treenijutuista, vaan on kiinnostunut tietää voiko hän syödä ylimääräisen annoksen kultaa ja kaviaaria.

9) Utti käyttää julkisia kulkuvälineitä, koska hänellä ei ole autoa, sillä Helsingin keskustassa sellaista ei tarvita. Je-yong pitää Bugattista. Tesla on hänen mukaansa nopeampi kuin Bugatti, mutta myöskin halvempi. Utti voittaa 9-0, koska Tesla on hyvin monille kallis auto, paitsi niille, jotka syövät kultaa ja kaviaaria.

10) Je-yong rakastaa kaikkea kallista ja treenaamista salilla. Utti sen sijaan ei mieti hintaa ja ajattelee vain treenin olevan kehittävää tai ei-kehittävää. Pisteet Utille 10-0, koska treenaaminen ei itsessään ole kallista, ellei käytä palautusjuomassa kultaa ja kaviaaria.

Utti voitti 10-0 Je-yongin eikä kenelläkään ole nokan koputtamista asiasta, ei edes Lindsay Lohanilla.

Lue vanhempia uutisia=>